A Szalonról

1998-ban nyitottuk meg szalonunkat Pécsett, a Perczel u. 15. szám alatt. 2004 óta a Rákóczi út 46. szám alatt, a Kereskedők Háza emeletén várjuk sok szeretettel a menyasszonyokat, felnőtt-és gyermek koszorúslányokat, bálozókat, elsőáldozókat.

2009. januárjától új fejezet kezdődött szalonunk életében, olyan világmárkák közül válogathatnak nálunk, melyek már szinte az egész világon bizonyították szépségüket, egyediségüket.


Szalonunk a világhírű BLUE BY ENZOANI, a többszörösen díjnyertes angol BENJAMIN ROBERTS, a holland MODECA cég, EURO BRIDAL és TIA BRIDAL modelljeinek kizárólagos forgalmazója.

AZ ENZOANI márka a világ egyik legdrágább kollekciója, melyet főként amerikai piacra terveznek. A BLUE BY ENZOANI ennek a kollekciónak Európára tervezett, gyönyörű megjelenésű, különleges változata. BENJAMIN ROBERTS kollekciója többszörös díjnyertes angol ruhákból áll. A TIA menyasszonyi ruhák kicsit szolidabbak, letisztultabbak. A holland MODECA cég kollekciója modern, néhol egy kicsit extravagáns ruhákból áll.

A fenti újdonságokon kívül Kati, Lilly, Lohrengel és Mirella modellekkel várjuk a Kedves Menyasszonyokat. Amennyiben kollekciónkban nem talál egyéniségének megfelelő modellt, elkészítjük megálmodott ruháját. Bármely ruha kölcsönözhető vagy megrendelésre megvásárolható.

Kölcsönzési díjak: 25 000 Ft-tól 130 000 Ft-ig.Szalonunk megújult


Ferling Webline 2009

WALZER Menyasszonyi és alkalmi ruha Szalon Cím: 7621 Pécs, Rákóczi út 46., Kereskedők Háza I. emelete Tel: 30/576-85-54, 30/576-50-73